Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ενημερώνουν και συζητούν για το αλκοόλ και τους νέους στον Μυλοπόταμο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Περάματος ομιλία με θέμα «Συζητάμε για το αλκοόλ».

Ομιλήτρια ήταν η κα. Γραφάκου Όλγα, παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και μέλος του Δικτύου Επαγγελματιών της 7ης ΥΠΕ στην ενότητα «Αλκοόλ και νέοι» με την συμμετοχή του στελέχους του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου) κα. Παρασκευή Ζιώγου (Ψυχολόγος).

Η ενημερωτική δράση απευθυνόταν στους μαθητές Γ’ και Β’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Περάματος.

Στόχος της δράσης ήταν η παροχή ενημέρωσης και η πρόληψη καθώς μέσα από την εισήγηση  οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους από την κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

Τόσο ο Δήμος Μυλοποτάμου όσο και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Περάματος  ευχαριστούν  θερμά την εισηγήτρια για την συνεργασία και την πολύτιμη και χρήσιμη ενημέρωση που παρείχε.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Τηλ 28340 20419

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μόνιμος οδοντίατρος στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου

Στο Κ.Υ. Σπηλίου της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης διορίστηκε ένας μόνιμος ιατρός σε θέση Οδοντιατρικής, Επιμελητής …

Ρέθυμνο – Σε αυτές τις τοπικές κοινότητες θα γίνουν ψεκασμοί δακοκτονίας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνονται οι  τοπικές κοινότητες/οικισμοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize