Ρέθυμνο – Ένα αυτοσχέδιο κηπάκι τσέπης που θα μαγνητίσει το βλέμμα σου!

Εδώ στο Daynight, είμαστε λάτρεις του αντισυμβατικού. Υπέρμαχοι του διαφορετικού. Θαυμαστές της ουσίας, που στοχεύει στο απλό, λιτό κι απέριττο, αλλά ουσιαστικό, μακριά από τετριμμένες ιδέες και φολκλόρ υπερβολές.

Δεν μπορούμε, λοιπόν, παρά να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου που τα φετινά Χριστούγεννα αποφάσισε να ντύσει τους δρόμους του Ρεθύμνου με ένα διαφορετικό, αλλά πολύτιμο στολίδι.

Όχι μόνο με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες, όχι απλά με φανταχτερά λαμπάκια, όπως επιτάσσει η περίσταση και η παράδοση.  Με κάτι πολύ διαφορετικό σε απόχρωση, διάρκεια και αξία. Με ένα πράσινο στολίδι, μια ανάσα οξυγόνου για την πόλη μας, εμπλουτισμένη με μία χρωματική παλέτα που δίνει ζωή στο τσιμέντο, ζωηράδα και ζωντάνια στη μουντάδα των πεζοδρομίων.

Ένα αυτοσχέδιο κηπάκι τσέπης που θα μαγνητίσει το βλέμμα σου καθώς περπατάς δίπλα του, θα ανοίξει το μάτι σου καθώς το χαζεύεις, θα φτιάξει τη μέρα σου αφήνοντάς το πίσω σου. Ένα καταφύγιο ομορφιάς, δημιουργίας και λίγου περισσότερου πράσινου βρε αδερφέ στους δρόμους που βαδίζουμε. Και ο πιο σωστός δρόμος για το περιβάλλον, την πόλη και την ποιότητά της ζωής μας είναι αυτός των μικρών αλλαγών.

Όπως αυτές που θα θαυμάσετε παρακάτω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς