Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ελλείψει κατευθυντήριων πινακίδων χάνουν τον προσανατολισμό τους

Παραδόθηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο απο την Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Ρεθύμνης,η περιφερειακη οδός ανατολικά της Ι.Μ.Αρκαδίου που εξυπηρετεί τα βαρέως οχήματα (απορριμματοφόρα,νταλίκες,φορτηγά), που κατευθύνονται προς τον ΧΥΤΑ Αμαρίου,αλλά και την ευρύτερη περιοχή του τ.Δήμου Αρκαδίου και Αμαρίου.

Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται η διέλευση των μεγάλων οχημάτων έμπροσθεν της Ι.Μονής, καθώς προκαλούνταν μέχρι πρότινος όχληση και προβλήματα σε έναν πολυσύχναστο θρησκευτικό προορισμό και μνημείο, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Την περιφερειακή οδό, χρησιμοποιούν και εκατοντάδες Ι.Χ.,ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες,οι οποίοι ελλείψει κατευθυντήριων πινακίδων (εκτροπής και συντόμευσης απόστασης), χάνουν τον προσανατολισμό τους,κάνοντας έτσι επιτακτική την ανάγκη για τοποθέτηση απο πλευράς Τεχνικής Υπηρεσίας Π.Ε Ρεθύμνης, κατευθυντήριων πινακίδων, (προς Αμάρι-Ελεύθερνα-Ρέθυμνο), για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των οδηγών, το συντομότερο δυνατόν, και με αυτό τον τρόπο, να ολοκληρωθεί το έργο αυτό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς