Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εκλογές Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών και Διδασκόντων Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων

 «Διεξαγωγή αρχαιρεσιών Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών/τριών και Διδασκόντων/ουσών Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Ρεθύμνου»

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών/τριών και Διδασκόντων/ουσών Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Ρεθύμνου (ΣΣΕΔΠΕΚΡ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Οι εκλογές θα γίνουν στο Στέκι των Καθηγητών (Ηλιακάκη 16, Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου), από τις 15:00 έως τις 20:00, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται για την πρόληψη της διάδοσης της Covid-19. Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του ΣΣΕΔΠΕΚΡ ευχαριστεί την ΕΛΜΕ Ρεθύμνου για την παραχώρηση του χώρου.

Μέλη του Σωματείου μπορούν να γίνουν όλοι οι ερευνητές και οι διδάσκοντες που έχουν συνάψει οποιαδήποτε μορφή σύμβασης με τα πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα της περιοχής του Ρεθύμνου καθώς και υποψήφιοι διδάκτορες, οι οποίοι λαμβάνουν υποτροφία, στον βαθμό που αυτή υποκρύπτει εξαρτημένη σχέση εργασίας (τίθενται όροι ως προς το αντικείμενο, το χρόνο αποπεράτωσης, κ.ά.). Επίσης, μέλη του ΣΣΕΔΠΕΚΡ μπορούν να γίνουν συμβασιούχοι που εργάζονται στα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Κέντρα του νομού Χανίων όσο δεν δραστηριοποιείται εκεί αντίστοιχο σωματείο.

Για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που δεν ζουν μόνιμα στην Κρήτη, θα υπάρχει δυνατότητα ψηφοφορίας σε ξεχωριστή κάλπη που θα στηθεί στην Αθήνα. Πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Για περισσότερες διευκρινίσεις, οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα απογευματινές ώρες

Ψηφοφορία Ρεθύμνου: 6977432953 (Γιάννης), 6977576438 (Έμιλυ) και 6976535189 (Μηνάς)

Ψηφοφορία Αθήνας: 6976822985 (Γιάννης) και 6976093299 (Τρύφωνας)

 

Με εκτίμηση,

Σωματείο Συμβασιούχων Ερευνητών/-τριών και Διδασκόντων/-ουσών

Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Ρεθύμνου

Εκλογές Σωματείου, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς