Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εκδήλωση για τον Χάρη Καλαϊτζάκη

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Χάρη Καλαϊτζάκη (1953-2020), συνταξιούχου Ρεθεμνιώτη δικηγόρου και ανθρώπου του πνεύματος, προετοιμάζουν με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκδημία του, οι «Ημέρες Ρεθύμνου» και η εφημερίδα «Κρητική Επιθεώρηση».

Χάριν μνήμης – Eκδήλωση για τον Χάρη Καλαϊτζάκη

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της μεθεπόμενης Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 στο Σπίτι του Πολιτισμού, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Ρεθύμνης. Θα μιλήσουν σ’ αυτήν κατά σειράν οι φίλοι του Θωμάς Κρεβετζάκης, Ελένη Τζέτζου, Μάνος Τσάκωνας, Μανόλης Μακρυδάκης και Χάρης Στρατιδάκης, ενώ θα αντιφωνήσει μέλος της οικογένειας. Συντονιστής της θα είναι ο Γιάννης Καλαϊτζάκης, ενώ με το πέρας της θα προσφερθεί σ’ όσους παρευρεθούν αναμνηστικό βιβλίο, με επιμέλεια του Χ. Στρατιδάκη, με τον τίτλο «Χάριν μνήμης: Χάρης Α. Καλαϊτζάκης (1953-2020)».

 

Κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των εισηγήσεων θα γίνεται προβολή διαφανειών, που θα αισθητοποιήσουν την παρουσία του αείμνηστου συμπολίτη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή εφαρμογή των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς