Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ειδικός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης συμβουλεύει για την εργασιακή απασχόληση

Με τη διαρροή εγκεφάλων να συνεχίζεται και με την οικονομική κρίση να είναι ακόμα αισθητή στη χώρα, είναι σημαντικό οι νέοι υποψήφιοι εργαζόμενοι και όχι μόνο, να μπορούν να δείξουν την ευελιξία που χρειάζεται για να βρουν απασχόληση σε κάποιον τομέα που τους ικανοποιεί.

Οι παράγοντες της επιτυχίας και ο τρόπος για να σταθεί κάποιος επάξια στον εαυτό του και την αγορά εργασίας, στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε η υπεύθυνη σπουδών και έρευνας της εθνικής σχολής δημόσιας διοίκησης, Αγγελική Μπουρμπούλη λίγα 24ωρα πριν την έκδοση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι σημαντικό οι νέοι να γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει μια θέση εργασίας για τον καθένα που επιθυμεί πραγματικά να εργαστεί, όπως και ότι η πλήρωση μιας θέσης που πραγματικά μας ικανοποιεί, θέλει προσπάθεια, αν όχι… αρκετές προσπάθειες.

Σε έναν κόσμο που τον καθορίζει η μεταβλητότητα και η αμφισημία, είναι σημαντικό να παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και να εξελισσόμαστε προς αυτόν και σε κάθε περίπτωση να βάζουμε τα δυνατά μας και να δείχνουμε την καλύτερη εικόνα του εαυτού μας, όποτε κρινόμαστε για την πλήρωση κάποιας θέσης εργασίας.

Το εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για να είναι κάποιος εργαζόμενος ευχαριστημένος, τόσο σε ό,τι αφορά τη διοίκηση, όσο και τους συναδέλφους σε κάποια εργασία και για να είμαστε κατά συνέπεια ικανοποιημένοι και με τον ίδιο μας τον εαυτό με την ενασχόλησή μας.

Αυτό που είναι εξίσου πια σημαντικό είναι η εναλλαγή εργασίας ανά διαστήματα για την εξέλιξη του καθενός με αποτέλεσμα ένα πτυχίο ή και ένα μεταπτυχιακό να μην είναι πλέον επαρκή για την απασχόληση κάποιου εργαζόμενου σε επαγγέλματα αιχμής.

cretedoc.org

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Μετά από 20 μέρες επιβεβαιώνεται κρούσμα κορoνοϊού στο Ρέθυμνο. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι νοσηλευόμενο …

Ρέθυμνο – Το αντλιοστάσιο στην Αγία Φωτεινή τέθηκε εκτός λειτουργίας και τα λύματα κατέληξαν στη θάλασσα

Η επιστολή του Νίκου Σταγάκι: Κύριε Πρόεδρε, 1. Από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize