Ρέθυμνο – Εγκάρδια υποδοχή για Αρναουτάκη σε πόλεις και χωριά

Με εγκάρδιες εκδηλώσεις και μηνύματα νίκης γίνεται δεκτός ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης από εκπροσώπους φορέων και πολίτες στην διάρκεια των περιοδειών του στις πόλεις και στην ενδοχώρα της Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε ομιλία στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» στο Ρέθυμνο, στο Ωδείο (αίθουσα Πρεβελάκη), ενώ χθες Κυριακή συναντήθηκε με πολίτες στα Χανιά, στον Αλικιανό, όπως επίσης στα Σακτούρια και την Αγ. Γαλήνη Ρεθύμνου με κατάληξη το Τυμπάκι Ηρακλείου.

Ειδικότερα στα Σακτούρια μια περιοχή που στο παρελθόν είχε καταστραφεί από πυρκαγιές, τον κ. Αρναουτάκη καλωσόρισαν θερμά και ευχαρίστησαν για την στήριξη του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Γιάννης-Νεκτάριος Χαραλαμπάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Ταβερναράκης και οι κάτοικοι, με τους οποίους έγινε συζήτηση για τα έργα υποδομής του οικισμού αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ανάλογη, εγκάρδια υποδοχή στον Περιφερειάρχη έγινε στην συνέχεια στην Αγ. Γαλήνη από τον Πρόεδρο της κοινότητας και πρόεδρο του Αθλητικού ομίλου Μανόλη Φουντεδάκη, τοπικούς φορείς, τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και αθλητές που συμμετείχαν σε ποδηλατικούς αγώνες.

Οι συναντήσεις χθες του κ. Αρναουτάκη ολοκληρώθηκαν στο Τυμπάκι όπου είχε επίσης εγκάρδια συνάντηση με κατοίκους, και καταστηματάρχες της περιοχής.

Δείτε επίσης!

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την ηγεσία του ΑΔΜΗΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την ηγεσία του ΑΔΜΗΕ για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης   Ενημερωτική …

Σταύρος Αρναουτάκης – Συνάντηση με την διοίκηση του αθλητικού ομίλου Επισκοπής Ρεθύμνου

Με την διοίκηση του αθλητικού ομίλου Επισκοπής Ρεθύμνου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize