Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Εγκαινιάζεται η Αγία Παρασκευή στην Παλαίλιμνο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ.
(ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΛΑΙΛΙΜΝΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΛΟΝΥΚΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε κάθε ναό όπου με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμήνσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία, ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα και πραγματοποιούνται και άλλες αγιαστικές πράξεις.
Αποτελεί μεγάλη ευλογία η συμμετοχή σας στην Ακολουθία των Ιερών Εγκαινίων, στην οποία σπάνια μπορεί κανείς να παρευρεθεί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
7.00 μ.μ.: Εσπερινός των Ιερών Εγκαινίων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
6.30π.μ.: Όρθρος , Ακολουθία των Ιερών Εγκαινίων και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου .

Καλούνται όλοι οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις Ιερές ακολουθίες που θα τελεσθούν σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα .

ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Από την Κυριακή 24ης Ιουλίου έως και την Κυριακή 31ης Ιουλίου 2022 θα τελείται καθημερινά ο Όρθρος και η Θεία λειτουργία στον ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΕΝΤΑ Ιερό Ναό.

Με τιμή
Ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.