Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Δόθηκε σε λειτουργία η γεώτρηση στην Αμνάτο

Δόθηκε σε λειτουργία η γεώτρηση στην Αμνάτο 

Ένα έργο ζωής δόθηκε σήμερα  στον οικισμό Αμνάτο της ομώνυμης Κοινότητας 

Μετά από  τουλάχιστον 20 χρόνια δόθηκε τέλος στην λειψυδρία του χωριού. Η γεώτρηση είχε ξεκινήσει πριν από περίπου δύο χρόνια από την προηγούμενη κοινοτική αρχή και υλοποιείται σήμερα ξεδιψάζοντας   το χωριό.

 Επί δεκαετίες τους καλοκαιρινούς μήνες το χωριό στερούταν αυτό το πολύτιμο αγαθό, σε ένα τόπο  που η τουριστική ανάπτυξη είναι μεγάλη και οι ανάγκες κάθε ημέρα είναι και μεγαλύτερες. 

Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα και αυτό οφείλετε σε δυο ανθρώπους στο Δήμαρχο μας   Γιώργο Μαρινάκη και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Βασίλη Θεοδοράκη  τους ευχαριστώ και τους δυο για το τόσο  μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν  τόσο με την φυσική τους παρουσία όσο και με τα τηλεφωνήματα τους   για την πορεία και την εξέλιξη της γεώτρησης.

 Για την υλοποίηση της γεώτρησης εργάστηκαν και αξίζει να αναφερθούν   ο τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Αμνάτου  Κοτζάμπασης Νίκος, οι γεωλόγοι μας που βρήκαν το νερό  Ουρανός  Γεώργιος και Αγγελάκης Γεώργιος ο μηχανικός της ΔΕΥΑΡ  Ρουσάκης Μιχαήλ οι εργολάβοι  Τζιράκης Γιάννης και Δαμανάκης Κώστας αλλά και το προσωπικό της ΔΕΥΑΡ με τον προϊστάμενο τους  Κουμουτσάκο Μιχάλη που όλα αυτά τα χρόνια όποτε και αν ζητήθηκε βοήθεια ήταν πάντα εκεί.

 Γιώργο Μαρινάκη , Βασίλη Θεοδοράκη πριν από ένα χρόνο είχατε δώσει τον λόγο σας ότι το θέμα του νερού θα το λύνατε και αυτό έγινε πραγματικότητα. 

Σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Αμνάτου και εκπρόσωπος των κατοίκων του χωριού μου σας εκφράζω της θερμές ευχαριστίες όλων.

 

                                                                                                                            Ο

                                                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΝΑΤΟΥ  

                                                                                                     ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.