Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Δωρεάν WiFi σε δημόσιους χώρους για τον δήμο Αμαρίου

Πατσός Κοινότητα

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αμαρίου παρέλαβε το κουπόνι WiFi4EU αξίας 15.000,00 € για την εγκατάσταση σημείων ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, κ.α. Η πρωτοβουλία WiFi4EU αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες όλων των χωρών της ΕΕ μέσω σημείων δωρεάν ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης (Wi-Fi).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Αμαρίου είναι ένας από τους 115 Δήμους της χώρας που επιλέχθηκαν στην παρούσα φάση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία χρηματοδοτεί και το πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Αμαρίου σε δήλωσή του μεταξύ των άλλων τόνισε: «Για το Δήμο Αμαρίου η πρόσβαση των πολιτών στο διαδίκτυο αποτελεί προτεραιότητα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχουμε σχεδιάσει για την ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών συνεχίζει να πρωτοπορεί, εγκαθιστώντας σταδιακά δωρεάν ασύρματα δίκτυα στα χωριά μας. Τώρα με το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα WiFi4EU που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι δημότες μας αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής θα μπορούν να συνδεθούν ελεύθερα, σε υψηλές ταχύτητες, με το κινητό τους τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή ή το τάμπλετ τους».

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize