Τελευταία Νέα
COVID19 test for diagnosis new corona virus

Ρέθυμνο – Δωρεάν rapid tests στο «Μελίνα Μερκούρη»

Δωρεάν rapid tests την Παρασκευή στο Ρέθυμνο

“Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη”

Δωρεάν Rapid Tests  για την ανίχνευση του COVID-19  των πολιτών θα διενεργήσουν η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με  τον Δήμο  Ρεθύμνου, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε.  Ρεθύμνου και την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, όπως ανακοινώνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί:

– Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου “Μελινα Μερκούρη” από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της Αστυνομικής τους ταυτότητας τους καθώς και το νούμερο του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

Η συμμετοχή και παρουσία  των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας  (χρήση μάσκας) και αποφυγής του συνωστισμού.

ΕΟΔΥ – Rapid tests στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 11 Ιουνίου – Πού θα πραγματοποιούνται

Διενέργεια Rapid Tests την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη»

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου και την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, θα διενεργήσουν δωρεάν Rapid Tests για την ανίχνευση του COVID-19 των πολιτών.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί:

– Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη» από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της Αστυνομικής τους ταυτότητας τους καθώς και το νούμερο του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας) και αποφυγής του συνωστισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize