Ρέθυμνο – Δωρεά στρωμάτων και κρεβατιών από τους ξενοδόχους στους σεισμόπληκτους

Δύο φορτηγά με είδη ιματισμού αναχώρησαν από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου με προορισμό το Αρκαλοχώρι

Είδη ιματισμού, στρώματα και κρεβάτια, δωρεά ξενοδοχείων του Ρεθύμνου και του παραρτήματος ΑΜΕΑ Ρεθύμνου  συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Συγκεκριμένα δύο φορτηγά με είδη ιματισμού (κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλάρια, στρώματα, κρεβάτια και κομοδίνα), που διατέθηκαν από το τοπικό παράρτημα ΑΜΕΑ και τα ξενοδοχεία αναχώρησαν από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με προορισμό το Αρκαλοχώρι.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε: « Η κοινωνία της Κρήτης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε διαρκή αναστάτωση λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης, που έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε ολόκληρο το νησί μας. Η σκέψη μας και η συμπαράστασή μας βρίσκονται κοντά στους συμπολίτες μας, κατοίκους του Δήμου Μινώα, βρέθηκαν ξαφνικά κυριολεκτικά «στο δρόμο» βιώνοντας την καταστροφή, την απόγνωση και την έλλειψη βασικών αγαθών.

Μπροστά σε αυτές τις εικόνες συνανθρώπων μας, που υποφέρουν, δε μπορούμε παρά να ενώσουμε τις δυνάμεις, ως κοινωνία, και να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια, επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.

Ευχαριστούμε θερμά τα ξενοδοχεία της πόλης μας και τους επιχειρηματίες, αλλά και το παράρτημα ΑΜΕΑ Ρεθύμνου, που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια της  Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης  να επιδείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε παρόμοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς