Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Διονυσία Καλογεράκη – Η μοναδική… μπαρμπέρισσα στην Κρήτη!

Από μικρή βοηθούσε στο κουρείο του πατέρας της, όμως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα αναλάμβανε τη δουλειά.

Η Διονυσία Καλογεράκη είναι η μοναδική μπαρμπέρισσα στην Κρήτη και σίγουρα ο πατέρας είναι υπερήφανος από εκεί ψηλά στον ουρανό.

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά σταδιακά την εμπιστεύθηκαν, αρχικά οι πελάτες του πατέρα της και στη συνέχεια κι άλλοι νέοι πελάτες κι ας μην είχαν κουρευτεί ξανά από γυναίκα!

Είναι η Διονυσία Καλογεράκη και είναι μοναδική στο είδος της ανά την Κρήτη!

Ασχολείται μοναχά με το ανδρικό κούρεμα σε ενήλικες και παιδιά, διατηρώντας την επιχείρηση του αείμνηστου πατέρα της που ήταν για δεκαετίες κουρέας.

Και μπορεί η Διονυσία να μην το φανταζόταν, παρόλο που δέκα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα της, όμως πια είναι η αγαπημένη μπαρμπέρισσα του Ρεθύμνου και μοναδική στην Κρήτη!

Είναι ένα ανδρικό επάγγελμα, όμως οι παλιότεροι πελάτες του πατέρα της, εμπιστεύθηκαν την Διονυσία και σταδιακά η πελατεία άρχισε να αυξάνεται, αφού οι άνδρες εμπιστεύθηκαν την κώμη και το μούσι τους στα χέρια μιας… γυναίκας παρόλο που κάποιοι δεν το συνήθιζαν παλαιόθεν.

Η ορθοστασία και η κούραση δεν πτοούν την Διονυσία, αφού καθημερινά πασχίζει σε ένα δικό της επάγγελμα που ανέλπιστα βρέθηκε να εξασκεί και δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να έχει ως βοηθό τον γιο της.

Όσο για το αν κουτσομπολεύουν περισσότερο οι άνδρες ή οι γυναίκες στα κουρεία και στα κομμωτήρια, η Διονυσία θεωρεί ότι αυτό το… “σπορ” δεν έχει φύλο και… “εξασκείται” το ίδιο από όλους.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Μετά από 20 μέρες επιβεβαιώνεται κρούσμα κορoνοϊού στο Ρέθυμνο. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι νοσηλευόμενο …

Ρέθυμνο – Το αντλιοστάσιο στην Αγία Φωτεινή τέθηκε εκτός λειτουργίας και τα λύματα κατέληξαν στη θάλασσα

Η επιστολή του Νίκου Σταγάκι: Κύριε Πρόεδρε, 1. Από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize