Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο ΔΕΥΑΡ – Έγινε επίδειξη χρήσης του καινοτόμου διαδικτυακού προγράμματος αξιολόγησης στο έργο CASTWATER

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τεχνική συνάντηση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου CASTWATER

με την παρουσία των κκ Θεοδωράκη Βασίλη  (Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.), Παπαδάκη Γεώργιο (Γενικό Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.), Σιβαροπούλου Λουκία (Μηχ. Παρ & Δ/σης ΤΥ ΔΕΥΑΡ ) και λοιπών εκπροσώπων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρεθύμνου (Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.). Ειδικότερα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 ο υπεύθυνος του προγράμματος CASTWATER κ. Βασίλης Μυριοκεφαλιτάκης, παρουσίασε εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης, ο οποίος είναι επικεφαλής εταίρος του έργου CASTWATER, το καινοτόμο διαδικτυακό εργαλεία αξιολόγησης που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου στα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε αναλυτικά η δράση του προγράμματος και οι αναπτυχθείσες πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα έγινε επίδειξη χρήσης του καινοτόμου διαδικτυακού προγράμματος αξιολόγησης.

Εν συνεχεία ακολούθησε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αρμόδιοι φορείς διαχείρισης των υδάτων του Δήμου Ρεθύμνης και κατεγράφησαν χρήσιμες προτάσεις για την υιοθέτηση νέων πολιτικών κινήτρων προκειμένου για την βελτίωση της διαχείρισης των υδάτινων πόρων σε τουριστικές περιοχές, τόσο από φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και από τους ιδιώτες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κοινωνικό φροντιστήριο στο 3ο Γυμνάσιο

Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου η ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Α’ και Β’ λυκείου του δήμου …

Ρέθυμνο – Σημαντική ενημέρωση στους πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize