Ρέθυμνο – Creta Farms – Η λακωνική ανακοίνωση για την αναβολή της μαραθώνιας χθεσινής ΓΣ

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, θα συνεχιστεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, η οποία διεκόπη χθες, μετά από εννέα ώρες, όπως ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το mononews.gr.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η Γενική Συνέλευση συνήλθε χθες, 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, πλην όμως λόγω προχωρημένης ώρας διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10.00 στα ίδια ως άνω γραφεία της εταιρείας.

Όπως έγραψε αμέσως μετά το πέρας της ΓΣ το mononews.gr, η χθεσινή Γενική Συνέλευση εξελίχθηκε σε πραγματικό μαραθώνιο, χωρίς μάλιστα να φθάσει στο τέλος, αν και ο Μάνος Δομαζάκις φαίνεται πως επικράτησε για μια ακόμη φορά.

Όλα ξεκίνησαν στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας στο Ρέθυμνο, όπου ήταν προγραμματισμένη η εξ’ αναβολής γενική συνέλευση της 4ης Σεπτεμβρίου 2019. Οι δυο πλευρές πήραν θέση μάχης και άρχισε το επίπονο –όπως αποδείχθηκε- έργο της καταμέτρησης των ψήφων και η αξιολόγηση των εξουσιοδοτήσεων.

Ύστερα από 9 ώρες (!), ο Μάνος Δομαζάκις –όπως έχει επιλέξει να γράφει το επίθετό του για να διαφοροποιείται από τον αδελφό του Κωνσταντίνο- ανεδείχθη σε νικητή, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες συγκέντρωσε την πλειοψηφία εκπροσώπησης των μετόχων της Creta Farms.

Υπενθυμίζεται ότι και στην προηγούμενη γενική συνέλευση είχε επικρατήσει και πάλι η πλευρά του Εμμανουήλ Δομαζάκι.

Στη συνέχεια, η γενική συνέλευση προχώρησε στη συζήτηση των θεμάτων της ατζέντας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε λόγω του περασμένου της ώρας τη διακοπή της συζήτησης και τη συνέχισή της την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί πως ανάμεσα στα θέματα που καλούνταν να αποφασίσει η γενική συνέλευση ήταν η έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2018 καθώς και η ανάκληση του διοικητικού συμβουλίου και η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ένα θέμα που προστέθηκε μετά από αίτημα του Κωνσταντίνου Δομαζάκη, ο οποίος αποπέμφθηκε από τη διοίκηση με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου πριν από μερικούς μήνες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 6 τουρίστες με κορονοϊό σε ξενοδοχείο καραντίνας

Έξι τουρίστες φιλοξενεί το ξενοδοχείο καραντίνας στο Ρέθυμνο σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το …

Ρέθυμνο – Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας στο πρώτο τους καλοκαίρι στην Κρήτη

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δημοσίευσε στο instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία Τις διακοπές τους στο Ρέθυμνο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize