Κυριακή , 27 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Παιδιά και πατίνια

Σίγουρα είναι από τις πιο εορταστικές στιγμές που έχει φιλοξενήσει η αυλή του 1ου και του πειραματικού λυκείου Ρεθύμνου, όπου στήθηκε ένα… Christmas roller party!

Ο πάντα δραστήριος Μανώλης Σφακιανάκης, υπεύθυνος του ΟΚΑ Πρέβελη, στο τμήμα πατινιών,  φρόντισε και αυτές τις γιορτινές μέρες να προσφέρει μέσα από τον αθλητισμό, κάτι χαρούμενο, μια δραστηριότητα, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν όμορφες στιγμές στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου.

Ο όμιλος κλασικού αθλητισμού ΟΚΑ Πρέβελη και το τμήμα πατινιών διοργάνωσαν αυτό το διαφορετικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, όπου μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τα πατίνια τους και ρόλαραν υπό χριστουγεννιάτικους και εν γένει χαρούμενους μουσικούς ρυθμούς τους οποίους επιμελήθηκε ο Νίκος Δασκαλάκης.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι… τα παιδιά έβαλαν τα γυαλιά στους μεγάλους με τις επιδόσεις τους στο νεοφανές αυτό για την Κρήτη άθλημα, αφού παιδιά μικρής ηλικίας ρόλαραν στην πίστα για τους προχωρημένους, ενώ οι μεγάλοι, είτε προσπαθούσαν κάτι να μάθουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ή βοηθούσαν τα παιδάκια που ακόμα δεν έχουν εξοικειωθεί με τα πατίνια.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” και οι Δότες Ζωής που πέρασαν τα δικά τους μηνύματα για την εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών, γιατί αυτές οι γιορτινές μέρες αποκτούν ακόμα περισσότερο νόημα, όταν προσφέρουμε στον συνάνθρωπο.

https://biologyteach.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *