Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Χρήσιμα τα πρώτα συμπεράσματα από τις ανοιχτές συνελεύσεις σε συνοικίες του χωριού από τη δημοτική αρχή

Με δυο ακόμα λαϊκές συνελεύσεις σε καφενεία, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η “λειτουργία του δημοσκόποιου” κατά την διάρκεια του οποίου η δημοτική αρχή συζητά με τους δημότες για τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις ανάγκες τους, ενώ ακούει ιδέες και προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο για τα Ανώγεια.

Οι δυο πρώτες συναντήσεις στο Μετόχι και στα Σίσαρχα χαρακτηρίστηκαν από έναν εποικοδομητικό διάλογο κατά τον οποίο η δημοτική αρχή ενημέρωσε για το επιχειρησιακό της σχέδιο και οι δημότες επισήμαναν τις άμεσες προτεραιότητες για τις συνοικίες στις οποίες ζουν.

Σειρά έχει αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου  ο Αι Γιώργης και το καφενείο του Πέτρου, ενώ την Πέμπτητο Περαχώρι και το καφενείο του Μίχαλου. Θα ακολουθήσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου η Καβαλαριά και το καφενείο του Δήμου, για να ολοκληρωθεί η διαβούλευση την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο Λαγγό και την αίθουσα του ΚΑΠΗ. Όλες οι συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για τις επτά το απόγευμα.

“Η δημοτική αρχή είχε στη βασική υπόσχεση του προγράμματος της, να συζητά με τους δημότες σε ανοιχτές συνελεύσεις τα θέματα που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.Καλούμε όλους τους δημότες να πάρουν μέρος στις συναντήσεις αμφίδρομης ενημέρωσης που έχουν στόχο να συν διαμορφώσουμε και να εμπλουτίσουμε το επιχειρησιακό σχέδιο με βάση τις πραγματικές ανάγκες κάθε συνοικίας, να τους προσδώσουμε  μια ισχυρότερη τεκμηρίωση και να το κάνουμε πιο αποτελεσματικό” αναφέρει σε σχόλιο του ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize