Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Χορηγήθηκε άδεια για νέα τουριστική έπαυλη και για 4 τουριστικές κατοικίες με 4 πισίνες!

Άδειες χορήγησαν οι αρμόδιες αρχές για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ιωάννινα, Κορώνη και  τουριστική έπαυλη στο Ρέθυμνο.

H υπηρεσία δόμησης του δήμου Ιωαννιτών χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΣΔΟΥΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΙΚΕ για ανέγερση συγκροτήματος τουριστικών κατοικιών.

H υπηρεσία δόμησης του δήμου Πύλου-Νέστορος χορήγησε άδεια στην κ. Ασπασία Δρίτσα για 2 τουριστικές κατοικίες και πισίνα στην Κορώνη.

H υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης χορήγησε άδεια για αποκατάσταση 3όροφης κατοικίας για τη μετατροπή της σε τουριστική επιπλωμένη έπαυλη. Κύριος του έργου: Anesa Mateo Viktor Jonas.

Άδειες χορήγησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για τουριστικές κατοικίες σε Χανιά, Ρέθυμνο και Χαλκιδική.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων χορήγησε άδεια στην κ. Παρασκευή Χατζηδάκη και στον κ. Γιάννη Καρτσωνάκη για 3 ανεξάρτητες διώροφες τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες με 3 πισίνες.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ρεθύμνης χορήγησε άδεια στον κ. Μανώλη Βαρδιαμπάση για 4 τουριστικές κατοικίες με 4 πισίνες.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Νέας Προποντίδας χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΕΛΕΜΙΝΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για κατασκευή 12 επιπλωμένων διαμερισμάτων με ανεξάρτητο χώρο υποδοχής και πισίνα (μη κύρια τουριστική μονάδα καταλυμάτων).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize