Ρέθυμνο – Χάρης Καστανίδης – Μία νέα διακήρυξη αρχών

Με τις θεσμικές τοπικές αρχές συναντήθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Χάρης Καστανίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ρέθυμνο και των επαφών του με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Καστανίδης συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και τον δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη και συζήτησε μαζί τους πολιτικές εξελίξεις και θέματα του ΚΙΝΑΛ. Όπως είπε, εδώ και πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα «οι νεοφιλελεύθερες ιδέες με την αποθέωση της αρχής της αυτορρύθμισης της αγοράς, δημιούργησαν τεράστιες ανισότητες πλούτου και φτώχειας και αρχίζουν να ξαναγίνονται επίκαιρες οι ιδέες της κοινωνικής δικαιοσύνης, κοινωνικής αλληλεγγύης, μιας δημοκρατίας που δεν είναι αποστεωμένη, είναι βαθιά στη λειτουργία της με παρόντα τον λαό και όχι απόντα.

Αυτές τις αρχές που πιστεύει ο δημοκρατικός σοσιαλισμός και η μεγάλη οικογένεια της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που πρέπει ξανά φέρουμε στην επιφάνεια, να ξαναδείξουμε τις διαφορές ανάμεσα στο προοδευτικό και στο συντηρητικό και έτσι να γνωρίσουμε την ταυτότητα, πολιτική και ιδεολογική, του ΠΑΣΟΚ, ώστε να ξέρει ο κόσμος τι θα περιμένει πια από μας. Όπως και το τι περίμενε στο παρελθόν από μας και που συνέβη, δηλαδή το καλό στη ζωή του. Αυτή είναι η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε, αυτή είναι μία νέα διακήρυξη αρχών που πρέπει να έχει κατά την άποψή μου την ίδια ιστορική βαρύτητα με τη διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς