Ρέθυμνο – Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Στεφανή Χαιρέτη σε στίχους του Γιαλάφτη που συνδυάζει τη μαντινάδα με διαφορετικά παραδοσιακά ακούσματα…

Ένα όμορφο τραγούδι και ένα εξαιρετικά γυρισμένο video-clip είναι η νέα μουσική πρόταση από τον Ανωγειανό καλλιτέχνη Στέφανο Χαιρέτη.

Ο “Ψεύτης Ντουνιάς” είναι σε στίχους του πατέρα του Αριστείδη Χαιρέτη ή Γιαλάφτη και συνδυάζει την κρητική μαντινάδα με τα διαφορετικά παραδοσιακά ακούσματα του Στέφανου.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης:

“Πηγή έμπνευσης ήταν τα διαφορετικά μουσικά παραδοσιακά μου βιώματα και ακούσματα και η ανάγκη να συνδυαστούν με το κρητικό δεκαπεντασύλλαβο.

Ευχαριστώ θερμά το μουσικό σχήμα BayzAdes και συγκεκριμένα τους καλούς φίλους και συνεργάτες Δημήτρης Κιαούλιας(μπουζούκι), Κέλλυ Αρτεμάκη (μπεντίρ) και Γιάννη Κοζυράκη (κιθάρα) με τους οποίους παίξαμε και τραγουδήσαμε παρέα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Μανώλη Ταξειδαράκη για τη σκηνοθεσία, τον Περικλή Μοσχολάκη για τη διεύθυνση φωτογραφίας και τον Βαγγέλη Αποστόλου για την ηχοληψία (Studio Vasmaris).

Η συνεργασία μας ήταν πολύτιμη για το τελικό αποτέλεσμα του videoclip, τα εξωτερικά γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο Αρόλιθος Κρητικό Χωριόκαι τους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου..

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Ταρραίος. Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Βασίλης Σκουλάς – Δίκιλες και νόστιμες οι ντομάτες στα Πάνω Αμπέλια Ανωγείων

Ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Σκουλάς δικαίως αισθάνεται υπερήφανος για την παραγωγή του Ανηφορίζοντας από τα …

Ρέθυμνο – Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Ανώγεια με Ανδρέα Ξανθό και Σπύρο Δανέλλη

Η Οργάνωση Μελών Ανωγείων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 στις 8 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize