Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Άτομα τρίτης ηλικίας πήραν δίπλωμα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Ολοκληρώθηκε προ λίγων ημερών και ο 2ος κύκλος εκπαίδευσης στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, για άτομα Τρίτης Ηλικίας, στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ρεθύμνου.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος εκ μέρους συμπολιτών – μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης,  ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μαρινάκης με έγγραφό του  προς την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute, καθώς και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ζήτησε  τη συνέχιση του Προγράμματος δωρεάν εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, σε άτομα Τρίτης Ηλικίας, αίτημα που έγινε άμεσα αποδεκτό.

Στον 2ο κύκλο σεμιναρίων, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, επιβεβαιώνοντας το  ενδιαφέρον και τη διάθεσή των συμπολιτών  για συνεχή μάθηση. Στο πλαίσιο, λοιπόν, μιας ωραίας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πολιτικής και Μουσικής Παιδείας Δ.Ρ. κ. Γιώργος Μοτάκης απένειμε στους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα  βεβαιώσεις παρακολούθησης, ευχαριστώντας θερμά τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Προεστάκη Νίκο για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών του  καθώς και τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ που ανέλαβαν και διεκπεραίωσαν, εκτός ωραρίου τους, την επιμέλεια και το συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης.

 

Από το Δήμο

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Απαγόρευση κολύμβησης λόγω απόρριψης λυμάτων στη θάλασσα

Σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΡ αναφέρει: «Η ΔΕΥΑΡ λόγω αιφνίδιας βλάβης στο αντλιοστάσιο της Αγίας …

Ρέθυμνο – 1ο ΣΔΥΡ Challenge Cup 2020

Μετά από ένα οργανωτικό Μαραθώνιο ο ΣΔΥΡ πέρασε τη γραμμή του τερματισμού για το 1Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize