Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – “Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει” – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, ΑΟΝ Αστέρα, ΟΝ Κεραυνού, ΑΟ Άρη Ρεθύμνου και ΑΟ Ασή Γωνιάς

Βαρύ πένθος για τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο της ομάδος της Άση Γωνιάς Γιώργο Δασκαλομαρκακη για την απώλεια της μητέρας του Αικατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

“Η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τεαμ του Α.Ο.Αση Γωνιάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ιδρυτή και επίτιμο προεδρο της ομάδας μας Γεώργιο Δασκαλομαρκακη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της αγαπημένης του μητέρας.

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην πρώην Γραμματέα της ομάδας μας Αικατερίνης Δασκαλομαρκακη,αλλά και στον διαιτητή Γιώργο Δασκαλομαρκακη για την απώλεια της αγαπημένης τους γιαγιάς.

Η ομάδα μας θα παραστεί σύσσωμη  στην εξόδιο ακολουθία την Πέμπτη 1/10 και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Τιμιου Σταυρού στην Αση Γωνιά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΡ κ. Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του Κατερίνας, καθώς επίσης και στον διαιτητή κ. Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη για την απώλεια της αγαπημένης γιαγιάς του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝ Αστέρα, όπως και του ΟΝ Κεραυνός, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΡ κ. Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Κατερίνας. ΕπίσηΑΟΝ Αστέρας εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και στον διαιτητή κ. Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη, για την απώλεια της αγαπημένης γιαγιάς του.

Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα την σκεπάσει.

Επίσης εκφράζει  στον διαιτητή Γιώργο Δασκαλομαρκάκη τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”

” Η διοίκηση του Α.Ο.Άρη Ρεθύμνου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο και νυν Γραμματέα της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργο Δασκαλομαρκάκη για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τραγωδία στην Αργυρούπολη – Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στο Ρέθυμνο – Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ …

Πέθανε ο Νίκος Μπελογιάννης, γιος του ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς