Ρέθυμνο – Απομακρύνονται τα κλειστά περίπτερα από τους δρόμους

Στην απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων από δρόμους της πόλης θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Ρεθύμνης. Ειδικότερα, την εβδομάδα που διανύουμε , συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, θα απομακρύνουν με ειδικό γερανό:

  • Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωϊ έως τις 12.00 το μεσημέρι, το περίπτερο στην οδό Χατζηδάκη. Για την ασφαλή εκτέλεση του έργου, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, θα παραμείνουν κλειστές στην κυκλοφορία, οι οδοί Κ. Πάρεν Σιγανού και Χατζηδάκη.
  • Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωϊ έως τις 12.30μ.μ., το περίπτερο στην οδό Κολοκοτρώνη.  Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Κολοκοτρώνη, στο ύψος ανατολικά της Θεοτοκοπούλου.

Παράλληλα, προγραμματίζεται η απόσυρση όλων των κλειστών περιπτέρων για την οποία θα ενημερώσουμε τους συμπολίτες με νεότερη ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση τους παρακαλούμε να σεβαστούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ειδική σήμανση κατά τις μετακινήσεις τους τις ημέρες και ώρες που θα διεξάγονται οι συγκεκριμένες εργασίες.

Φωτό αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς