Ρέθυμνο – Αποφοίτησαν οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον δήμο Αγίου Βασιλείου

Τελετή αποφοίτησης στο ΣΔΕ Αγίου Βασιλείου – Νέες εγγραφές

Με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, έληξε και το δεύτερο έτος λειτουργίας του παραρτήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίου Βασιλείου. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε ο 2οςκύκλος φοίτησης για τους μαθητές που εγγράφηκαν το σχολικό έτος 2019-2020 καθιστώντας τους απόφοιτους Γυμνασίου.

Πρόσφατα, στις 28 Ιουνίου και σε μια λιτή εκδήλωση, λόγω και των μέτρων που τηρούνται, δόθηκαν τα απολυτήρια και οι αξιολογήσεις, από την διευθύντρια του ΣΔΕ Ρεθύμνου κ. Αντωνίου Ειρήνη και τον υπεύθυνο του σχολικού έτους 2020-2021 κ. Τσοβίλη Θεόδωρο.

Εκ μέρους του Δήμου Αγίου Βασιλείου, πρωτοβουλία του οποίου αποτέλεσε η ίδρυση του παραρτήματος και ο οποίος συνεχίζει να στέκεται αρωγός σεόλο αυτό το διάστημα της λειτουργίας του, παρευρέθηκαν ο κ. Τσουρδαλάκης Αντώνιος υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου και ο κ. Φραγκιουδάκης Σταύρος, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται πωςτο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, αποτελεί πυλώνα αναβάθμισης της κοινωνίας.

Για τους μαθητές του 2ου κύκλου, και αποφοίτους πλέον, η φοίτηση στο εναλλακτικό αυτό σχολείο, ήταν μοναδική εμπειρία όπως οι ίδιοι δήλωσαν, μέσα από τον βιωματικό τρόπο εκπαίδευσης. Δόθηκεμάλισταηικανοποίηση στους εαυτούς τους,να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ταυτόχρονα η απόκτηση του απολυτηρίου του Γυμνασίου,αποτελεί δικαίωση των κόπων και της προσπάθειας που κατέβαλαν.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι οι πρώτοι απόφοιτοι μας, θα αποτελέσουντους καλύτερους πρεσβευτές, για τις εγγραφές οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Πληροφορίες- εγγραφές, στατηλ. 2832340203 και 2831035519.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς