Ρέθυμνο – Ανευθυνότητα για τον κορονοϊό στο κολυμβητήριο!

Ανευθυνότητα και αδιαφορία στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου για τα κρούσματα κορονοϊού

Οι γονείς των παιδιών που κόλλησαν κορονοϊό στο κολυμβητήριο, καταγγέλουν ότι δεν έγινε έγκαιρη γνωστοποίηση των κρουσμάτων κορονοϊού στους εκπαιδευτικούς.

Στη συνέχεια άρχισαν να υπάρχουν κρούσματα και στα παιδάκια που αγκαλιά με τους εκπαιδευτικούς μαθαίνουν κολύμβηση.

Η σχετική ενημέρωση άργησε κατά αρκετά 24ωρα με αποτέλεσμα η μετάδοση του κορονοϊού να έχει ήδη διασπαρεί ανησυχητικά στην κοινότητα και ενώ ήδη το Ρέθυμνο είναι κόκκινο στα κρούσματα κορονοϊού αναλογικά με τον πληθυσμό του.

Τα 24ωρα που άργησε να γίνει η ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού και η καθυστέρηση στην αναστολή λειτουργίας της δομής, δυστυχώς συνέτεινε ανεπανόρθωτα στη μετάδοση του κορονοϊού.

Πλέον, γονείς και παιδιά ανάστατοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ έχουν παραμείνει με το ερώτημα του γιατί δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα για να προληφθεί το κακό.

Στην Κρήτη επιβεβαιώθηκαν συνολικά 71 νέες μολύνσεις χθες, ενώ οι περιοχές της χώρας με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων είναι οι εξής: Ηλεία 11, Ηράκλειο 35, Θεσσαλονίκη 22, Λάρισα 14, Μαγνησία 14, Ρέθυμνο 26.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΝΟΡ:

ΛOΓΩ MIKPOY APIΘMOY ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ KPOYΣMATΩN ΣTO XΩPO TΩN AKAΔHMIΩN AΛΛA KAI THΣ EΠIBAPYMENHΣ EΠIΔHMIOΛOΓIKHΣ EIKONAΣ TOY NOMOY, ANAΣTEΛETAI H ΛEITOYPΓIA AKAΔHMIΩN KOΛYMBHΣHΣ KAI ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ MEXPI TH ΔEYTEPA 12 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΓIA ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘA YΠAPΞEI ΝΕΑ ANAKOINΩΣH.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς