Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ανεξαρτητοποιείται από τον συνδυασμό του Παντελή Μουρτζανού στον δήμο Αμαρίου ο Μενέλαος Φραγκιουδάκης

Την ανεξαρτητοποίηση του από τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, αντιδήμαρχος του και τους τελευταίους μήνες εντεταλμένος σύμβουλος του, κ. Μενέλαος Φραγκιουδάκης.

Η Δήλωση του κ. Φραγκιουδάκη έχει ως εξής:

“Μετά από την αναιτιολόγητη Απόφαση (174/ 13-5- 22) του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού, με την οποία με έπαυσε από τη θέση του εντεταλμένου Δημοτικού συμβούλου με τα καθήκοντα της ύδρευσης,άρδευσης και αποχέτευσης, απέστειλα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη του κ. Δημάρχου.

Γνώμονας μου σε ό, τι όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην παράταξη της πλειοψηφίας μου είχε ανατεθεί , ήταν να εργάζομαι με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και να συνεργάζομαι απρόσκοπτα με τις Υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφέρειας, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, για τους οποίους άλλωστε βρισκόμαστε σε θέσεις ευθύνης.

Με την απόφαση του αυτή, ο κ. Δήμαρχος, κάνει σαφή την άρνηση του για συνεργασία μαζί μου, που μέχρι σήμερα, θέλω να πιστεύω υπήρξε αποτελεσματική.

Θα συνεχίσω σαν ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος να παρεμβαίνω και να αναδεικνύω τα θέματα που αφορούν το Δήμο μας και τους κατοίκους του Αμαρίου, με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια συνέπεια και αγάπη για τον τόπο πας.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς