Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ανδρέας Ξανθός: “Γιατρεύουμε παλιές πληγές” – Γιάννης Κεφαλογιάννης: “Η Ελλάδα θα ανακτήσει την ισχυρή της παρουσία”

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την κεντρική παρέλαση στο Ρέθυμνο με την κυβέρνηση να εκπροσωπεί ο υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός και την αξιωματική αντιπολίτευση, ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Στις πολιτικές δηλώσεις τους εστίασαν στη νέα σελίδα που γυρίζει η Ελλάδα, αργά, αλλά σταθερά, με έξοδο από την οικονομική δυσπραγία και επαναφορά στα προ κρίσης δεδομένα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό κορυφώθηκαν με την παρέλαση οι επετειακές εκδηλώσεις για το ΟΧΙ των Ελλήνων το 1940 στον Ιταλό επιβουλέα. Ο κόσμος κατάκλυσε την κεντρική λεωφόρο του Ρεθύμνου για να θαυμάσει τη μαθητιώσα νεολαία, παραδοσιακούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά και το στρατιωτικό δυναμικό μας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Ρεθύμνου και υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός και την αντιπολίτευση ο επίσης βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αμφότεροι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου αισιοδοξούν για την επιστροφή της Ελλάδας σε θετικό αναπτυξιακό πρόσημο μετά από χρόνια κρίσης και απωλειών, μακριά από μνημόνια και δημοσιονομική επιτροπεία, ανακτώντας τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για την έγκριση χρηματοδότησης 400.000 ευρώ προς τον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Στο πλαίσιο έγκρισης χρηματοδότησης ύψους 400.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προς το …

Ρέθυμνο – Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Ανώγεια με Ανδρέα Ξανθό και Σπύρο Δανέλλη

Η Οργάνωση Μελών Ανωγείων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 στις 8 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize