Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Αναθερμαίνεται η click away αγορά της πόλης – Ουρές ταλαιπωρίας στις υπηρεσίες

Ο κορονοϊός είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει τα διαφορετικά Χριστούγεννα που θα ζήσουμε, με απαγόρευση κυκλοφορίας, lockdown, χωρίς κάλαντα και με ρεβεγιόν έως εννέα άτομα, οικογενειακά, και το μεσημέρι.

Η εμπορική αγορά του Ρεθύμνου αναθερμαίνεται σταδιακά, ενώ συνεχείς είναι οι έλεγχοι από κλιμάκια της διεύθυνσης ανάπτυξης και της αστυνομίας. Παράλληλα, ουρές ταλαιπωρίας σημειώνονται στις υπηρεσίες, τηρώντας πάντα τα μέσα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοικτά με την μέθοδο του click away, η αγορά είναι πλήρως ενημερωμένη στα προϊόντα της και με καλές τιμές και οι καταναλωτές μέρα με τη μέρα προσαρμόζονται όλο και καλύτερα στα πρωτοφανή δεδομένα.

Ας βοηθήσουν οι νεότεροι τους πιο ηλικιωμένους ή και μη εξοικειωμένους στις αγορές τους!

Μόλις μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, αρκετοί πολίτες σπεύδουν για ψώνια και υποχρεώσεις με τη μέθοδο του click away, εν μέσω της περιόδου του lockdown.

Σούπερ μάρκετ – Το ωράριο λειτουργίας τις παραμονές των εορτών – Ανοιχτά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Έως τις 9 το βράδυ είναι ανοιχτά την παραμονή των Χριστουγέννων τα σούπερ μάρκετ, τα οποία μπορούν να ανοίξουν και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, την Κυριακή ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Τα σούπερ μάρκετ ανοίγουν καθημερινά από τις 8 το πρωί, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, ενώ εκτός των φυσικών καταστημάτων λειτουργούν και με τη μέθοδο του click away, και φυσικά με υπηρεσία delivery.

Η λειτουργία της Κυριακής είναι προαιρετική και το ίδιο ισχύει και για τα καταστήματα λιανικής, τα οποία μπορούν να ανοίξουν με ωράριο 11-8.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις παραμονές των γιορτών:

-Παραμονή Χριστουγέννων 24/12: 08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.
-Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12: 08:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται πως ο κωδικός μετάβασης στο σούπερ μάρκετ αλλά και για παραλαβή αγορών μέσω click away είναι το «2».

Για κάθε μετακίνηση οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

Συγκεκριμένα ο πολίτης πρέπει να δηλώνει:

  • το ονοματεπώνυμο του,
  • τη Διεύθυνση κατοικίας του
  • και τον λόγο που αντιστοιχεί στην έξοδο από το σπίτι. Στην περίπτωση του σούπερ μάρκετ ο κωδικός είναι το «2».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize