Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Αναρίθμητα τα ατυχήματα στον Πλατανιά – Υπό εγκατάλειψη το τουριστικό προάστιο

Η τουριστική περιοχή του Ρεθύμνου έχει καταντήσει να είναι πλέον και η πιο υποβαθμισμένη από άποψη οδικού δικτύου. Οι δρόμοι του Πλατανιά, έχουν παραμεληθεί από τις αρμόδιες αρχές με αποτέλεσμα να προκαλούνται αναρίθμητα ατυχήματα το χρόνο λόγω… της παλαιάς ασφάλτου.

Ως ταξιτζής στο επάγγελμα, ο Λευτέρης Δραμηλάρης, γνωρίζει καλά ότι η κατάσταση που έχει φτάσει να είναι ο δρόμος, είναι άκρως επικίνδυνη.

Λακκούβες, καθιζήσεις και φρεάτια που πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν, προκαλούν την δυσαρέσκεια των οδηγών καθημερινά, όμως το χειρότερο από όλα είναι τα ατυχήματα που προκαλούνται αρκετά και μάλιστα συνεχώς στα ίδια τμήματα του δρόμου.

Επιπλέον, ακόμη και τα πεζοδρόμια βρίσκονται σε αθλία κατάσταση και μπορεί τον χειμώνα να μην περνούν αρκετοί πεζοί, όμως το καλοκαίρι που η περιοχή σφύζει από ζωή λόγω του τουρισμού αποτελεί μια κακή εικόνα και άκρως επικίνδυνη κατάσταση για το Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που έχει αναρτηθεί παρακάτω, φαίνεται ξεκάθαρα ένα φρεάτιο που έχει αλλοιωθεί από την πολυκαιρία. Σε ένα τμήμα του δρόμου βρέθηκε ακόμη και τάσι αυτοκινήτου που προφανώς «έφυγε» κατά τη διάρκεια οδήγησης υπό σε τέτοιες συνθήκες.

Σε γενικές γραμμές, όσοι γνωρίζουν την περιοχή, ξέρουν πολύ καλά ότι πρέπει άμεσα να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα στην περιοχή του Πλατανιά για ντόπιους και επισκέπτες.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα ελληνοτουρκικά και εν γένει τα θέματα γεωπολιτικής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης …

Ρέθυμνο – Υπό κατάληψη 13 σχολεία

Υπό κατάληψη τελούν για τρίτη ημέρα γυμνάσια και λύκεια του Ρεθύμνου. Σήμερα βρίσκονται σε κατάληψη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize