Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Άμισθος ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αγίου Βασιλείου ο πρόεδρος της ΔΕ ΓΕΩΤΕΕ

Τον Πρόεδρο της  Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης Δρ. Αλέξανδρο Στεφανάκη όρισε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης ως άμισθο Ειδικό Σύμβουλο του για την παροχή εξειδικευμένων προτάσεων και εισηγήσεων για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα  του Δήμου. 

Μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης ο κ. Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Δ.Ε. ΓΕΩΤΕΕ του Παραρτήματος Κρήτης Αλέκο Στεφανάκη και συντοπίτη μας για την αποδοχή της θέσης του άμισθου Ειδικού Συμβούλου. Πρόκειται ένα καταξιωμένο επιστήμονα με πλούσιο ερευνητικό έργο καθώς και με μακρά και επιτυχημένη  επαγγελματική διαδρομή στα θέματα της ζωικής παραγωγής και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του οποίου η φήμη ξεπερνάει τα όρια του νησιού μας.

Ο πρωτογενής τομέας και ειδικά η κτηνοτροφία είναι βασικός πυλώνας της οικονομικής δραστηριότητας του Δήμου μας και παραμένει πάντα ψηλά στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Ο κ. Στεφανάκης με την πλούσια εμπειρία του και την βαθιά επιστημονική του γνώση θα συμβάλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα.»    

Από την πλευρά του ο κ Στεφανάκης δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου αφού αφορά την ανάπτυξη του τόπου μας αλλά και γιατί προέρχεται από ένα άνθρωπο που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι η συζήτηση για την αναβάθμιση του αγροδιατροφικού τομέα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή μας  υποδομές τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουμε ώστε να προχωρήσουμε στην εξέλιξη, στη διεύρυνση και στην ενίσχυση της οικονομίας του Δήμου μας με διασύνδεση  του Τουρισμού, του Πρωτογενή Τομέα και της Μεταποίησης που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα του Δήμου μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Δήμος μας και προσωπικά ο Δήμαρχος πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς