Ρέθυμνο – Αλλαγές στη λειτουργία του λιμανιού και συστάσεις στους οδηγούς

Σήμερα 5 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης, κατόπιν σχετικής απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου,  σύσκεψη συνεργασίας μεταξύ χρηστών του λιμανιού Ρεθύμνου, (εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών διακινούμενων προϊόντων στο λιμάνι  Ρεθύμνου) και καταστηματαρχών της περιοχής Κιουλούμπαση.

Η συνάντηση  προκλήθηκε από την Πρόεδρο ΔΛΤΡ, παρουσία Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του και του Υπολιμενάρχη Ρεθύμνου, εφόσον υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από πλευράς των καταστηματαρχών για την διέλευση φορτηγών κατά τις βραδυνές ώρες του καλοκαιριού οπότε και σημειώνεται η μεγαλύτερη προσέλευση θαμώνων στα εν λόγω καταστήματα.

Κατέστη σαφές από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων ότι η λειτουργία του λιμανιού απαιτείται να είναι απρόσκοπτη και διαρκής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους ισχύοντες κανονισμούς λιμένα,  σε πνεύμα όμως συνεργασίας και σύμπνοιας απεφασίσθη από κοινού ότι από 1ης Ιουλίου έως και το Σεπτέμβριο, οι φορτοεκφορτωτικές εργασίες και η διέλευση των φορτηγών οχημάτων θα σταματά στις 20:30.

Εφιστάται ιδιαίτερα η  προσοχή στα φορτηγά που κινούνται στην περιοχή  να αποφεύγουν την ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων και πάντα να φέρουν  καλύπτρες στα φορτία για την αποφυγή διασποράς των υλικών που μεταφέρουν.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – “Είναι, σε τούτη τη δύσκολη εποχή, κάτι χειρότερο – Είναι ανήθικο”

Εκ πρώτης όψεως, γιατί αναμένεται το σχετικό ΦΕΚ, -παρόλο που δεν προσδοκώ ουδεμία, ανύπαρκτη έτσι …

Ρέθυμνο – Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη γέμισαν κόσμο οι δρόμοι με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης

Γκρίνια και διαμαρτυρίες για το ωράριο των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Λίγα δευτερόλεπτα μετά τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize