Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Γιώργος Βλαστός – Αμφίδρομη επικοινωνία του Τσίπρα: “Να επανέλθουμε στην διακυβέρνηση πιο προετοιμασμένοι”

Για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν Κρητικοί στον Αλέξη Τσίπρα και την πρωτόγνωρη διαδικασία που τηρήθηκε και εκεί μίλησε Στο Κόκκινο ο Γιώργος Βλαστός, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με αφορμή την περιοδεία του πρώην πρωθυπουργού και εκεί χθες.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Βλαστός σημείωσε ότι ο κόσμος χάρηκε που είχε τον κ. Τσίπρα κοντά του καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 10 ώρες έκανε στον νομό Ρεθύμνου σε τρεις διαφορετικούς δήμους συγκεντρώσεις – συζητήσεις. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Βλαστό ήταν και σε πολύ καλό επίπεδο οι ερωτήσεις που τέθηκαν στον κ. Τσίπρα και πως υπήρξε αμφίδρομη επικοινωνία. Υπάρχουν πολλές εγγραφές διαρκώς μετά τις εκλογές εξήγησε ο κ. Βλαστός και η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο Ρέθυμνο με ομιλία ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη δυτική Κρήτη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας βολές κατά της κυβέρνησης σε σειρά θεμάτων, από την υπόθεση novartis, μέχρι την αξιοκρατία και το ζήτημα που προέκυψε με την προβολή ταινίας στην Αθήνα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε για στενότερη συνεργασία με την περιφέρεια και ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών για τον σχεδιασμό της επανόδου στη διακυβέρνηση της χώρας.

Με ομιλία στο Ρέθυμνο, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κρήτη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας από την πλατεία στην Αντιπεριφέρεια ότι η παράταξη έβγαλε τη χώρα από τη χρεοκοπία και είναι μία παράταξη που ήρθε για να μείνει γιατί είναι η μόνη και αυτή που συγκρούστηκε με το παλιό πολιτικό σύστημα και σήμερα βρίσκεται στη θέση της αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι τώρα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας, όχι για την εξουσία, αλλά για το δίκαιο των πολλών, άφησε αιχμές κατά της ΝΔ για φωτογραφικές τροπολογίες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως και για την συγκάλυψη σε ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας του φαρμάκου, το σκάνδαλο της novartis, μιλώντας για σκευωρία.

Αναφερόμενος στην περίπτωση απαγόρευσης νέων κάτω των 18 ετών να παρακολουθήσουν την ταινία JOKER ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαριτολογώντας ότι ένας σύντροφος από τους παρευρισκόμενους, θέλοντας να διακωμωδήσει την κατάσταση ζήτησε όσοι είναι κάτω των 15 ετών να φύγουν και συνέχισε αναφέροντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κέρδισε το τζόκερ με τα 37 δισ. ευρώ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα κρατικά ταμεία. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επιστρέψει για περιοδεία και στην ανατολική Κρήτη.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – “Προτρέπουμε όσους δεν τελείωσαν το γυμνάσιο και θέλουν, αλλά είναι διστακτικοί, να κάνουν το μεγάλο βήμα”

Αυτή τη σχολική χρονιά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη …

Ρέθυμνο – Αλώνες – Το χωριό του ήρωα της Πόλης συνέχισε να βγάζει ήρωες!

Μετά τον παπά Λευτέρη Νουφράκη, τον μοναδικό που λειτούργησε το 1919 στην Αγιά Σοφιά, ακολούθησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize