Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Αιτήσεις για άσκηση στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της ΠΕ

Υποβολή αιτήσεων για ασκούμενους δικηγόρους στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης προσκαλεί τους ασκούμενους/ες Δικηγόρους, οι οποίοι/ες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, διάρκειας έξι (6) μηνών, με δικαίωμα παράτασης για διάστημα επιπλέον έξι (6) μηνών, να υποβάλλουν αίτηση.

Ο αριθμός των υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης έχει οριστεί σε ένα (1) άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την Αίτηση υποψηφιότητας- Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία αποτελεί το Παράρτημα Α της Πρόσκλησης, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr) , είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, ώρες: 08:00 – 14:00, στα γραφεία της υπηρεσίας μας (Γραφείο 105). Αρμόδιοι υπάλληλοι για την παροχή πληροφοριών στους υποψηφίους για την άσκησή τους στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης είναι η κ. Αικατερίνη Τρουλλινού, και η κ. Βασιλεδάκη Μαρία, (τηλ. επικοινωνίας  2831340721, 2831340735).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 21.01.2020 έως και την 30.01.2020.

 

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Λουκέτο μετά… τσουχτερού προστίμου σε κατάστημα

Συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων …

Τον «πετσόκοψε» η Όλγα… – Αυτό… πόνεσε

Σύμφωνοι, ο κορωνοϊός βρίσκεται (και δικαίως) στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς τα κρούσματα ανεβαίνουν συνεχώς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize