Ρέθυμνο – Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού διανομέα

Μέχρι και έναν διανομέα που είδε την ένταση και σταμάτησε για να δει τι γίνεται χτύπησαν και προσήγαγαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, όταν απέναντι σε μερικές δεκάδες συγκεντρωμένων αντιεξουσιαστών αντέταξαν χημικά και προχώρησαν σε δεκάδες βίαιες προσαγωγές. Ένας ακόμα διαδηλωτής βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς από τα χτυπήματα των αστυνομικών έπαθε αιμάτωμα στο κεφάλι και κάκωση στον πνεύμονα, ενώ σε βίντεο φαίνεται μία γυναίκα με τον σκύλο της που την σέρνουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TPP, ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία γιατρού, όπου διαπιστώθηκε πως έχει εσωτερικό αιμάτωμα, και οι γιατροί του φόρεσαν κολάρο. Ακόμα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τα χτυπήματα των αστυνομικών, ο νεαρός έπαθε κάκωση στον πνεύμονα.

Κατά την επίθεση της αστυνομίας, τραυματίστηκαν ακόμα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ένας διανομέας που έτυχε να περνάει από το σημείο, και όταν είδε την ένταση σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και αυτόν και του βεβαίωσαν πρόστιμο, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους, ενώ φέρεται να έχει χτύπημα στο πόδι, καθώς έπειτα κούτσαινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή περίπου τριάντα ατόμων, τα οποία οδηγήθηκαν στο τμήμα, τους βεβαιώθηκε πρόστιμο και έπειτα αφέθηκαν ελεύθερα.

    

Ακολούθως, οι προσαχθέντες στοιβάχθηκαν σε βαν της αστυνομίας, κόντρα σε κάθε πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize