Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Αγωνία και ερωτηματικά για το μέλλον του πλοίου Olympus στο λιμάνι της πόλης

Με δελτίο τύπου η SeaSpeed Ferries έχει ανακοινώσει ότι τον OLYMPUS θα παραμείνει μέχρι 31 Οκτωβρίου σε ακινησία για ετήσια επιθεώρηση.

Πράγματι έχει υποβληθεί αίτημα στο ΣΑΣ από την εταιρία για δυτικές Κυκλάδες δηλαδή Πειραιάς-Μήλος-Σαντορίνη-Σίφνος, όντως το Ρέθυμνο βγαίνει εκτός.
Στην ακτοπλοΐα, κινήσεις με αιτήματα για γραμμές γίνονται συχνά και σχεδιάζονται λόγω ανταγωνισμού διεκδικήσεων ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν.
Σε επικοινωνία που είχε η ομάδα μας με εκπρόσωπο της εταιρίας μας είπε ότι τίποτα δεν είναι οριστικό και ότι οι αιτήσεις δρομολογίων έχουν τον δικό τους σκοπό.
Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η επαναδρομολόγηση του OLYMPUS στην υπάρχουσα γραμμή και να προσεγγίζει και στο Ρέθυμνο.
Τον τελευταίο καιρό, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη γραμμή Ρέθυμνο-Πειραιάς-Ρέθυμνο από κάποιους επενδυτές, σχετικούς με τη θάλασσα και τη ναυσιπλοΐα στο Πειραιά. Αυτοί είναι γνώστες της γραμμής και των πλοίων και έχουν σκοπό να επενδύσουν με αγορά και δρομολόγηση πλοίου . Έχουν έρθει σε επαφή με την ομάδα μας για τις πρώτες προσεγγίσεις με τη Ρεθεμνιώτικη κοινωνία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνηθεί η αγορά κάποιου πλοίου από τον Ελληνικό χώρο και έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για πλοίο από το εξωτερικό.
Για ό, τι νεότερο θα ενημερώσουμε τους φίλους και τα μέλη μας.
Για την ΟΔΙΑΣ
ΠΕΡΠΙΡΑΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πολυάριθμες θέσεις εργασίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ έως και 2 χρόνια στον ΟΚΑΝΑ

13 ανακοινώσεις-προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου [έως και 2 έτη], …

Ρέθυμνο – Ένα έργο τέχνης από… χάπια και αφιερωμένο στη δημόσια υγεία

Nikos Varakis  Έργα Ελένης Ιωαννίδου με ληγμένα χάπια χάπια & κάψουλες. Ενημερώστε, κοινοποιήστε, σώστε ζωές! …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize