Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – 15% έκπτωση σε τουριστικά καταλύματα! – Προσφορά για τους επιβάτες του πλοίου Olympus

Προσφορά για τους επιβάτες του OLYMPUS

Από αύριο 18.5 οι μετακινήσεις από και προς στη Κρήτη θα γίνονται κανονικά αν και με κάποιους κανονισμούς που στόχο θα έχουν τη προστασία της υγείας των επιβατών, τελειώνοντας έτσι μια περίοδο στασιμότητας στη Ελληνική ακτοπλοΐα.

Το ίδιο θα ισχύσει και για το OLYMPUS που κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο καθώς και αυτό θα επιστρέψει σιγά σιγά σε ρυθμούς κανονικότητας ενώ παράλληλα η υποστήριξη που δέχεται από τον πληθυσμό του Ρεθύμνου όλο ένα και αυξάνεται και αυτό φαίνεται σε μια πρόσφατη συνεργασία της ομάδας που ασχολείται με τη ακτοπλοϊκή σύνδεση για το Ρέθυμνο η οποία απαρτίζεται από πολλούς ένθερμους με το πλοίο ρεθεμνιωτες, με τοπικά καταλύματα στο Ρέθυμνο.

Από 1 Ιουνίου ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων, επιλεγμένα ξενοδοχεία στη πόλη του Ρεθύμνου θα παρέχουν έκπτωση 15% στους επισκέπτες που θα έχουν ταξιδέψει στο Ρέθυμνο χρησιμοποιώντας το OLYMPUS απλώς επιδεικνύοντας το εισιτήριό τους στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, η προσφορά αυτή θα ισχύει καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτή είναι μια συνεργασία που αφενός δείχνει το κλίμα συμπαράστασης των κατοίκων του Ρεθύμνου στο πλοίο και τη εταιρία του και αφετέρου δείχνει τον δρόμο για να περάσει η κρίση του κορωνοϊού πιο ανώδυνα για όλους στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Μια πραγματικά πρωτότυπη πρωτοβουλία.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Συλλήψεις από την αστυνομία για παράνομη κατασκήνωση στο Κουρταλιώτικο φαράγγι και την λίμνη Πρέβελη

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές Κουρταλιώτικο φαράγγι και στη Λίμνη Πρέβελη της Διεύθυνσης Αστυνομίας …

Ρέθυμνο – Παράπονα για μειωμένα δρομολόγια προς τα ορεινά χωριά του δήμου Αμαρίου

Μεταφέρουμε τις έντονες διαμαρτυρίες από τα ορεινά χωριά του Δήμου Αμαρίου προς το ΚΤΕΛ. Για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize