Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο: 117 ημέρες εκθέσεων φωτογραφίας, σεμιναρίων, παρουσιάσεων και άλλων δράσεων!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου ετοιμάζουν τις εκθέσεις τους με την συμμετοχή των μαθητών, αλλά και επωνύμων φωτογράφων,  οι οποίοι με ατομικές εκθέσεις  θα εμπλουτίσουν το φωτογραφικό γεγονός της πόλης μας.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι οι : Μαρία Τζεφέρη, Χάρης Κακαρούχας, Σπύρος Ζερβουδάκης, Σταύρος Σταματίου, Σωτήρης Ζωάκης, Παύλος Παυλίδης, Σταύρος Μαρκόπουλος.

Τα σημεία των εκθέσεων θα είναι 2 η καθιερωμένη οδός Κορνάρου και για πρώτη φορά ο ναός της Αγίας Σοφίας  στην οδό  Κορωναίου και Σμύρνης  στην παλιά πόλη.

Με αφετηρία την οδό Κορνάρου η κάθε έκθεση θα εκτίθεται εκεί  για ένα χρονικό διάστημα και κατόπιν θα επανεκτίθεται  εντός και εκτός του ναού της Αγίας Σοφίας. Με αυτό τον τρόπο  η πόλη μας δημιουργεί άλλο ένα σημείο εκθεσιακού ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της, και οι  εκθέσεις θα παρατείνουν την χρονική διάρκεια τους με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα 2 εκθέσεις .

Η συνολική διάρκεια των εκθέσεων θα είναι 117 ημέρες αρχίζοντας  στις 20-6-2018 και θα ολοκληρωθούν στις  14-10-2018.

Το πρόγραμμα για την Κορνάρου θα είναι:

και για την Αγία Σοφία θα είναι:


Το όλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με  σεμινάρια, παρουσιάσεις  και άλλα συναφή που θα ανακοινωθούν  σύντομα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Υλοποιήθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων από το ΚΕΚΑΠΕΡ

Από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ σε συνεργασία …

Ρέθυμνο – Πρόταση για την κατεπείγουσα αντιμετώπιση των προβλημάτων πρόσβασης στην εξ αποστάσεως διδασκαλία

Πρόταση για την κατεπείγουσα αντιμετώπιση των προβλημάτων πρόσβασης στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.   Τις τελευταίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize