Τελευταία Νέα

Ρεθυμνιωτόπουλα κλέβουν την παράσταση με τις φιγούρες τους σε γλέντι!

Είθισται σε μία βάπτιση, κεντρικό πρόσωπο να είναι ο μπόμπιρας ή η μπέμπα που ετοιμάζονται για το… χρίσμα στην κολυμπήθρα. Άντε, το πολύ πολύ να τους κλέψουν λίγη από τη δόξα της βραδιάς οι νονοί και οι γονείς…

Στη βάπτιση, ωστόσο, της αξιολάτρευτης Χριστιάννας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Πρινέ Ρεθύμνου, οι κεντρικοί πρωταγωνιστές δεν αναδείχθηκαν στον ιερό ναό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά στο νυχτερινό κέντρο «Πέλαγος» που πραγματοποιήθηκε το γλέντι της βραδιάς!

Ο λόγος για τα 4 Ρεθυμνιωτάκια που ανέβηκαν στην πίστα και μαγνήτισαν τα βλέμματα των καλεσμένων με τις χορευτικές τους φιγούρες .

Με πρωτοχορευτή τον -viral πλέον- Δημήτρη Τσίγγο (διαβάστε ΕΔΩ για την περίπτωσή του) και άξιους συμπαραστάτες τρεις υπέροχους συνομήλικούς του, η πιτσιρικαρία δικαιωματικά απέσπασε τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρισταμένων.

To Daynight.gr εύχεται ολόψυχα στους γονείς της μικρής Χριστιάννας, Γιάννη και Μαρία, να δουν την κορούλα τους υγιή και ευτυχισμένη, σε μια ζωή γεμάτη από ρυθμό, όπως αυτός που προσέφεραν προς τιμήν της τα τέσσερα συμπατριωτάκια της 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.