Τελευταία Νέα

Η Ρεθυμνιώτισσα που λατρεύει την εργασία της και έφτασε μέχρι το Μπαχρέιν εκπαιδεύοντας… olive oil ambassadors!

Στην χώρα των δύο θαλασσών, το Μπαχρέιν, έφτασε η Ρεθυμνιώτισσα ειδικός στην οργανοληπτική αξιολόγηση του ελαιολάδου, Ελευθερία Γερμανάκη για να κάνει αυτό που γνωρίζει και αγαπά καλύτερα,  εκπαιδεύοντας olive oil ambassadors!

Σεμινάρια ποιότητας και γευσιγνωσίας ελαιολάδου παραθέτει η εξειδικευμένη γεωπόνος, έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις στο μακρινό κράτος με τις γνώσεις της και το μεράκι σε όλα όσα αφορούν τον κιτρινοπράσινο χρυσό της Κρήτης και του Ρεθύμνου, το ελαιόλαδο.

Η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές, ότι δεν αρκεί μια απλή διαπίστευση ότι το ελαιόλαδο είναι ως προς την οξύτητά του, παρθένο, αλλά θα πρέπει και ο ανθρώπινος παράγοντας με τα αισθητήριά του να το πιστοποιεί. Όπως εξάλλου είχε εξηγήσει και στην ΚΡΗΤΗ TV σε πρότερο χρόνο με αφορμή τη λήξη της χύμα διάθεσης ελαιολάδου στην εστίαση, μόνο με τον ανθρώπινο παράγοντα κατοχυρώνεται ένα ελαιόλαδο ως… έξτρα παρθένο με την ίδια να έχει φτάσει κυριολεκτικά πολύ μακριά με το πάθος της για την εργασία της!

Και οργανοληπτικά πρέπει να είναι έξτρα παρθένο το ελαιόλαδο – Δεν αρκεί ο χημικός έλεγχος – Τέλος στις «χύμα καταστάσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς