Τελευταία Νέα

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2020 – Γεμάτο δράσεις διασκέδαση και χαμόγελα για μικρούς και μεγάλους

Γεμάτο δράσεις διασκέδαση και χαμόγελα ήταν αυτό το  Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο  καθώς το κυνήγι Θησαυρού  έλαβε δράση και κινητοποίησε μικρούς και μεγάλους .

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου   και την Κυριακή  2 Φεβρουαρίου   πραγματοποιήθηκε  το 23ο παιδικό κυνήγι Θησαυρού,  αλλά και το 5ο Εφηβικό Κυνήγι Θησαυρού.

Συμμετείχαν  πάνω από 900 παιδιά σε 70 ομάδες  , που ξεχύθηκαν σε μια τρελή και άκρως διασκεδαστική αναζήτηση του Χαμένου Θησαυρού στην παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Τα δρώμενα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου  και κορυφώθηκαν με ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου , όπου από τις  9  το πρωί  στην πλατεία Μικρασιατών μαζευτήκαν πλήθος επίδοξων <<κυνηγών >> γεμάτοι κέφι και διάθεση για νίκη .

Πάνω από 700 παιδιά των δύο τελευταίων τάξεων του δημοτικού και περίπου 200 παιδιά του γυμνασίου συμμετείχαν λύνοντας γρίφους  και προσπαθώντας να ανακαλύψουν το μυστήριο .

Αμεσως μετά  την λήξη του παιδικού παιγνιδιού ξεκίνησε το  5 ο εφηβικό  κυνήγι  με συμμετέχοντες πάνω 200  νέους και νέες του γυμνασίου που επιδόθηκαν σε μια εκτεταμένη αναζήτηση λύνοντας δύσκολους γρίφους και απαντώντας σε ερωτήσεις  παγίδες , που απαιτούσαν δεξιότητες και κοφτερό μυαλό.

Μετά από πολύ προσπάθεια  και  τρέξιμο  στην παλιά πόλη ,  η ομάδα Zodiacs  από το 2ο Δημοτικό σχολείο ,έλαβε τον τίτλο του νικητή  στο 23ο παιδικό κυνήγι θησαυρού.

Όσο για το  5ο εφηβικό Κυνήγι Θησαυρού   οι Πειραματιστές,  από την ομάδα του Πειραματικού Γυμνασίου έφτασαν πρώτοι στην Κρήνη Ριμόντι, όπου ένα κρυπτόλεξο  τους οδήγησε στην λύση του γρίφου του θησαυρού και στην νίκη φυσικά .

Σίγουρα όμως όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος πέρασαν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο.

Η έμπειρη ομάδα των Μπουμπούνων ως οι διοργανωτές του κυνηγιού 2020 ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο διοργάνωσης με το παιδικό και εφηβικό κυνήγι με πολύ μεράκι, αγάπη και απόλυτη επιτυχία.

Καλούνται τώρα να ολοκληρώσουν το σημαντικό για το Ρέθυμνο και βραβευμένο με Guinness Κυνήγι του Θησαυρού που αφορά όλους.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι συνεχίζει τις επόμενες επιτυχημένες  δράσεις του με μεγάλη συμμετοχή και  αγάπη  από το κοινό  του Ρεθύμνου  αλλά και όλης της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς