Τελευταία Νέα

Ραφάηλ Καρυωτάκης – Ο Έλληνας επαγγελματίας… ΤικΤόκερ με τους 791.000 ακόλουθους!

Ο Rafael Kas, κατά κόσμον Ραφαήλ Καρυωτάκης, είναι ο μοναδικός Έλληνας που πληρώνεται από το Τικ Τοκ για να φτιάχνει και να αναρτά βίντεο στον λογαριασμό του.

Με την δημοτικότητα του Τικ Τοκ να ανεβαίνει κατακόρυφα, έχει αρχίσει να δημιουργείται χώρος για ένα νέο επάγγελμα, τους Τικ Τόκερς, δηλαδή ανθρώπους που βιοπορίζονται από τα βίντεο που ανεβάζουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσά τους και ο Rafael Kas, αλλιώς Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, αυτή τη στιγμή έχει 791.000 ακόλουθους και λαμβάνει μεγάλα χρηματικά ποσά μηνιαίως.

Μιλώντας στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Rafael Kas δήλωσε πως είναι ο μοναδικός Έλληνας που πληρώνεται από το Tικ Τοκ για να δημιουργεί βίντεο στην πλατφόρμα.

“Το ξεκίνησα πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα και έπειτα στην Αγγλία, όπου μετακόμισα. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ξυπνάω, σκρολάρω στο Tικ Τοκ να δω τι υπάρχει, τι είναι στα trends, τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Επιλέγω τι θα φορέσω, φτιάχνω τα φώτα μου και στήνω το βίντεό μου. Έχω φτιάξει ένα μικρό στούντιο στο σπίτι, γιατί πρέπει να φτιάξεις την ποιότητα των βίντεό σου όσο περνάει ο καιρός“, είπε χαρακτηριστικά.

“Το τι χρήματα αποφέρει είναι πολύ σχετικό, γιατί έχει να κάνει με το πόσο θα εργαστείς σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να πληρωθείς από το Tικ Τοκ“, εξήγησε, προσθέτοντας πως χρειάζεται αρκετό χρόνο η ενασχόληση με την πλατφόρμα, προκειμένου να καταφέρεις να βγάζεις χρήματα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
Μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεό του στο Τικ Τοκ

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize