Ψηλορείτης: Ιδού η αλήθεια για την επίμαχη φωτογραφία!

Μετά τον  σάλο σχετικά με την περιβόητη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τη Σαντορίνη και δείχνει τον “άρχοντα”  της Κρήτης, τον Ψηλορείτη, η απάντηση ήρθε τελικά από τον κ.Φιλάρετο  Δημόγλου ο οποίος και ήταν εκείνος που ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία.

Μην γνωρίζοντας βέβαια και ο ίδιος το ντόρο που θα έκανε το συγκεκριμένο  κλικ, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά γενικότερα στην Ελλάδα , με τις απόψεις και τα σχόλια αντικρουόμενα σχετικά με την αυθεντικότητα της φωτογραφίας,  μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό υποστήριξε ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το χωριό Πύργος στη Σαντορίνη, από ένα  φίλο του  και σίγουρα δεν πρόκειται για μοντάζ.

Μάλιστα όπως προσθέτει το θέαμα αυτό ήταν αντιληπτό  από το όμορφο νησί για 3 ημέρες , όπως άλλωστε φαίνονταν πεντακάθαρα και τα υπόλοιπα  κοντινά νησιά .

Λέει δε ότι τράβηξαν και άλλοι  παρόμοιες φωτογραφίες και ο ίδιος υπόσχεται ότι μόλις ξαναφανεί ο Ψηλορείτης θα ξανατραβήξει ανάλογες φωτογραφίες.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι έγραψε ο κ. Δημόγλου.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κηρύχθηκε ως προστατευόμενο είδος το σπάνιο λουλούδι Horstrissea dolinicola του Ψηλορείτη

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης “Χαρακτηρισμός ως …

Το πλοίο Olympus προσέκρουσε στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη

Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίου Olympus προσέκρουσε ελαφρά στις 7:39 σήμερα το πρωί στο λιμάνι του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize