Ψηλορείτης – Ο χιονομετρικός σταθμός του meteo.gr στο Οροπέδιο της Νίδας

«Κατάλευκος» ο Ψηλορείτης – Βίντεο από τον Χιονομετρικό Σταθμό του Meteo.gr

Ο σταθμός καταγράφει το ύψος του χιονιού, καθώς και πολλές ακόμη μετεωρολογικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, από το 2017

Ο Κωνσταντίνος Κουκουλάκης βρέθηκε στο Οροπέδιο της Νίδας στον Ψηλορείτη, κοντά στα Ανώγεια Ρεθύμνου, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου και αποτύπωσε σε βίντεο τον χιονομετρικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr.

Ο σταθμός καταγράφει το ύψος του χιονιού, καθώς και πολλές ακόμη μετεωρολογικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, από το 2017, όπως και ο “δίδυμος” σταθμός στο Καταφύγιο Καλλέργη, στα Λευκά Όρη, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος σε σχετικό άρθρο του. Μια εικόνα άκρως εντυπωσιακή από τη Νίδα.

Ο χιονομετρικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου βρίσκεται στο οροπέδιο της Νίδας και καταγράφει το ύψος του χιονιού, καθώς και πολλές ακόμη μετεωρολογικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους

Μοναδικές εικόνες από τον χιονισμένο Ψηλορείτη μέσω του χιονομετρικού σταθμού του ΜΕΤΕΟ.

Ο Κωνσταντίνος Κουκουλάκης βρέθηκε στο Οροπέδιο της Νίδας στον Ψηλορείτη, κοντά στα Ανώγεια Ρεθύμνου, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 και βιντεοσκόπησε το χιονισμένο Ψηλορείτη.

 

Ο σταθμός καταγράφει το ύψος του χιονιού, καθώς και πολλές ακόμη μετεωρολογικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, από το 2017, όπως και ο «δίδυμος» σταθμός στο Καταφύγιο Καλλέργη, στα Λευκά Όρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς