Τελευταία Νέα

Ψάχνουν ύποπτο email τύπου “tanalias219” που χρησιμοποιούσαν από κοινού Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης

Ένα ακόμη κοινό email, τύπου “tanalias219”, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να αναζητούν οι ανακριτικές και αστυνομικές αρχές.

Ένα ακόμη κοινό email, τύπου “tanalias219”, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φέρεται να αναζητούν οι ανακριτικές και αστυνομικές αρχές, ερευνώντας κάποιες διφορούμενες πληροφορίες, που έχουν στην κατοχή τους. Αντίστοιχη είναι η ηλεκτρονική έρευνα για δύο ακόμη emails, που φαίνεται να διατηρούσαν και διαχειρίζονταν, ξεχωριστά, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Οι έρευνες σχετίζονται με τον εντοπισμό στοιχείων από τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, να επιχειρεί την πρόσβαση σε αυτά τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και αναζητά τους κωδικούς αυτών, όπως και των άλλων συσκευών που κατασχέθηκαν, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έχει “αμνησία”.

Ήδη τα ηλεκτρονικά αρχεία του email με το ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο του Μάνου, το οποίο ήταν “tanalias219” που παραχώρησε στη Ρούλα έχει δώσει σημαντικά στοιχεία, η αξιοποίηση των οποίων εξετάζεται από τις Αρχές. Οι αναζητήσεις που έχουν γίνει από τις 12 Ιανουαρίου 2022 φέρεται να αφορούν φαρμακευτικά και ιατρικά βιβλία όπως και αναισθητικές ουσίες που είχαν δοθεί στην Τζωρτζίνα στο πλαίσιο ιατρικών εξετάσεων, όπως μαγνητική τομογραφία στην οποία είχε υποβληθεί το άτυχο παιδί. Μέσω αυτών φαίνεται να προέκυψαν σχετικές προτεινόμενες αναδυόμενες διαφημίσεις, στις οποίες περιλαμβανόταν και η κεταμίνη. Η απευθείας αναζήτηση έγινε στις 30 Μαρτίου, λίγη ώρα πριν από την σύλληψη της όταν δημοσιοποιήθηκε η συγκεκριμένη ουσία στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την υπόθεση.

Χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καταθέσεων ενώπιον της 18ης ανακρίτριας των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα με το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Πατρών στο οποίο νοσηλεύτηκε η 9χρονη.

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος είχε διορισθεί από την Εισαγγελία Αθηνών για τυχόν ιατρικά λάθη στην περίπτωση της Μαλένας, δύο χρόνια μετά τον θάνατό της, στην έκθεσή του είχε αναφέρει: “Με την νεκροτομή δε διαπιστώθηκε αιτία θανάτου, με την τοξικολογική δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων”. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη του, δεν προέκυπτε λάθος ιατροδικαστική διάγνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς