Τελευταία Νέα

Protect Ierapetra Seas – Τοποθετούν χειροποίητους κάδους σε παραλιακά σημεία

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου η εθελοντική ομάδα PROTECT.IERAPETRA.SEAS συνέχισε τις δράσεις της και στην περιοχή της ναυμαχίας Ιεράπετρας.

Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, η εθελοντική δράση δεν σταματάει.

Όπως και στις αρχές του Μάρτη που τοποθετήθηκαν 4 ξύλινοι χειροποίητοι κάδοι στο ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας έτσι και τώρα  συνεχίζουμε με την τοποθέτηση 10 ακομα κάδων εκ των οποίων θα τοποθετηθούν:

4 κάδοι στην Ναυμαχία
4 κάδοι στην παραλία νοτιοδυτικά της ναυμαχίας και
2 στον παλιακό πεζόδρομο μπροστά από τα σχολικά συγκροτήματα.

Όλοι οι κάδοι μας θα τοποθετηθούν από την ομάδα μας, πάντα όμως την παρουσία του Διευθυντή περιβάλλοντος και καθαριότητας κ. Προϊστακη Μιχάλη τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, που με επόπτες μας συνέστησε το που ήταν πρακτικό και ταυτόχρονα καλαίσθητο να τους τοποθετήσουμε.

Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης οι συλλογικές οργανώσεις έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας αλλά προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να μένουμε ενεργοί πάντα όμως με προσοχή και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλους όσους υποστήριξαν αυτή την δράση. Συνεχίζουμε δυναμικά…
Όσοι θέλουν να συμβάλλουν στο έργο της ομάδας είτε οικονομικά είτε πρακτικά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ. 698 803 2587 ή στα social media της ομάδας @protect.ierapetra.seas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς