Πρόστιμο 800 εκατομμυρίων ευρώ στην Audi!

Η γερμανική φίρμα, που ανήκει στο Volkswagen Group θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ, για το σκάνδαλο παραποίησης ρύπων των ντίζελ κινητήρων της. 

Το Dieselgate δεν έχει… ξεχαστεί από τις γερμανικές αρχές και η πιο πρόσφατη εξέλιξη του θέματος, φέρνει αντιμέτωπη την Audi με ένα απίστευτο πρόστιμο. Η «καμπάνα» είναι 800 εκατομμύρια ευρώ και η φίρμα δεν άσκησε έφεση, «αποδεχόμενη» το πρόστιμο από την εισαγγελία του Μονάχου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Volkswagen, στον οποίο ανήκει η Audi, το πρόστιμο αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2018. Θυμίζουμε, ότι το Dieselgate είναι το σκάνδαλο που ξέσπασε με τους ντίζελ κινητήρες της Volkswagen, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με ένα παράνομο λογισμικό που «εξαπατούσε» τη διαδικασία μέτρησης ρύπων, στην οποία παρουσιάζονταν πολύ πιο «καθαροί» από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα.

Δείτε επίσης!

Ελληνοτουρκικά – Τριήμερο… κόλαση – Σήμερα σε Αθήνα και Άγκυρα ο Γερμανός ΥΠΕΞ – Ζητά τερματισμό προκλήσεων και ειλικρινή διάλογο

Τερματισμό των προκλήσεων και επίλυση των «επίμαχων ζητημάτων που σχετίζονται με τα αποθέματα φυσικού αερίου …

Χανιά – Πρόστιμο στους… παραπάνω καλεσμένους σε γλέντι σε αυλή

Πέρα από τη εγκληματικότητα και την ασφάλεια του πολίτη, η Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize