Πρόσφεραν τρόφιμα και είδη ατομική υγιεινής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρεθύμνου

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους εσάς που προσφέρατε, με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο, τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, με διακριτικότητα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια των ωφελουμένων.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια :

  • Τα μέλη του Θεατρικού Ομίλου του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Κρήτης, οι οποίοι αποφάσισαν αντί για εισιτήριο στην θεατρική παράσταση που ανέβασαν στις 24/6/2018, να μαζέψουν τρόφιμα και είδη ατομική υγιεινής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

  • Τον κύριο Τσιγδινό Στυλιανό και την κυρία Ταγκαλάκη Ειρήνη, που αποφάσισαν να συνδυάσουν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, αυτής της ένωσής τους, με μία πράξη αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αντί για μπομπονιέρες στο γάμο τους.

  • Την Ένωση ΝΠΙΔ μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα <<ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ>>, για την ετήσια προσφορά υποδημάτων στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Η κρυφή παραλία του νότου με την άγρια ομορφιά που κόβει την ανάσα

Στο νότιο τμήμα του Ρεθύμνου, μεταξύ της παραλίας του Πλακιά και εκείνης της Πρέβελης, συναντάται το …

Ρέθυμνο – Στην παραλία Πρέβελη το φοινικόδασος «αγκαλιάζει» το νότιο Κρητικό πέλαγος!

Η περιοχή του Πρέβελη στο νότο του Νομού Ρεθύμνου, αποτελεί  δικαιολογημένα έναν από τους πιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize