Τελευταία Νέα

Προετοιμάζονται για τις μαγευτικές γιορτές της Ρόκκας!

Οι Γιορτές Ρόκκας 2018 είναι έτοιμες να σας καλωσορίσουν, για μια ακόμη χρονιά! Μετά από 5 χρόνια ενεργής παρουσίας και ζωτικής προσφοράς, αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην πολιτιστική φυσιογνωμία της περιοχής στα χωριά της Ρόκκας και της Κεράς και το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων, συντονίζεται για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Πρόκειται για γιορτές των τεχνών, για μια συνάντηση κοινωνίας και πολιτισμού στην ενδοχώρα των Χανίων της Κρήτης, όπου ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε χρόνο τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, προσελκύοντας επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με κύριους διοργανωτές της τους φιλόξενους κατοίκους των όμορφων χωριών Ρόκκας και Κεράς. Μετά από 5 χρόνια ενεργής παρουσίας και ζωτικής προσφοράς, αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην πολιτιστική φυσιογνωμία της περιοχής. Φέτος, οι Γιορτές συνεχίζονται, ακόμα πιο ανανεωμένες.

Σας περιμένουμε σε μια ανοιχτή συνάντηση που θα ανοίξει την αυλαία για μια νέα εμπειρία.

Ελάτε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, στο Κ.Α.Μ., στις 20.00, για να συναντηθούμε, να μοιραστούμε ιδέες και απόψεις, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα από κοντά.

Δείτε επίσης!

Κρήτη – Σκάφη του λιμενικού στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων

Στο βορειοανατολικό Αιγαίο βρίσκονται σκάφη από λιμενικές υπηρεσίες της Κρήτης. Στόχος τους είναι να συνδράμουν στους ελέγχους …

Ηράκλειο – Ο κορωνοϊός «ακυρώνει» τα Κούλουμα στον Καράβολα

Ανατρέπονται οι σχεδιασμοί για τις εκδηλώσεις Μετά την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων που αποφασίστηκε λόγω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize