Τελευταία Νέα

Πόσα μπράβο σε αυτές τις μητέρες και κόρες;

Δύο μητέρες και δύο κόρες συγκίνησαν με την παρέλασή τους σήμερα στο Ρέθυμνο και με το φωτεινό τους παράδειγμα, είναι η Κέλλυ με την Άιρι και η Ειρήνη με την Στελιάννα και πέρασαν το πιο δυνατό μήνυμα 197 χρόνια μετά την επανάσταση που σηματοδότησε την ελευθερία της Ελλάδας.

Είναι δύο μητέρες που κάθισαν στα θρανία για είναι μαζί με τις κόρες τους και στο σχολείο. Αποφάσισαν να μη θεωρούν πρόβλημα το ότι οι κόρες τους θα πρέπει να φοιτήσουν στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), τουναντίον, αφιερώθηκαν σε αυτές και μετά την κατάλληλη επιμόρφωσή τους, είναι μαζί τους και στο σχολείο!

Πολλές φορές χάνονται πολύτιμα χρόνια επειδή κάποιοι γονείς δεν αποδέχονται τη διαφορετικότητα των παιδιών τους με γόνιμο τρόπο, έγκαιρα, ώστε να τα βοηθήσουν και να βοηθηθούν και οι ίδιοι, βλέποντας τα παιδιά τους να ανθίζουν, παρά να μαραζώνουν.

Αυτά τα χαμόγελα είναι ίσως η πιο πειστική απόδειξη! Αποφάσισαν να στηρίξουν τα παιδιά τους και σήμερα τα συνόδευσαν και στην παρέλαση, αποσπώντας το πιο δυνατό χειροκρότημα! Στηρίζουν τις κόρες τους έμπρακτα με την ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά τους, καθημερινά και με το παραπάνω, αφού μαζί με μια ομάδα ανθρώπων κατάφεραν να θέσουν σε λειτουργία και το ΚΔΑΠ ΑμεΑ, έτσι ώστε τα αγγελούδια που έχουν ανάγκη λίγη περισσότερη φροντίδα, να την έχουν στην πράξη!

Πόσα μπράβο, αξίζουν, αλήθεια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.