Τελευταία Νέα

Πόλεμος στην Ουκρανία – Κρεμούν κούκλες με στρατιωτικές στολές Ρώσων έξω από το Κίεβο

Οι Ρώσοι περικυκλώνουν το Κίεβο και ετοιμάζονται για εισβολή

Ολα δείχνουν πως η Ρωσία είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη με την εισβολή στο Κίεβο να φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μια μεγάλη ρωσική στρατιωτική φάλαγγα διασκορπίστηκε μερικώς βόρεια του Κιέβου, σύμφωνα με τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών. «Πιθανόν θα υποστήριζε μια ρωσική απόπειρα να περικυκλωθεί η πόλη (του Κιέβου). Θα μπορούσε επίσης να αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας της Ρωσίας να μειώσει την ευαλωτότητά της στις αντεπιθέσεις των Ουκρανών, που έχουν επιφέρει σημαντικό κόστος στις ρωσικές δυνάμεις», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

Την ώρα που οι μάχες συνεχίζονται βορειοδυτικά του Κιέβου, ο όγκος των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης, πρόσθεσε το υπουργείο. Επιπλέον, οι πόλεις Χάρκοβο, Τσερνίγκοφ, Σούμι και Μαριούπολη παραμένουν περικυκλωμένες, ενώ πλήττονται από σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορές, οι Ουκρανοί ετοιμάζονται κι εκείνοι με τον δικό τους τρόπο μια ρωσική εισβολή στο Κίεβο. Μάλιστα, σε διάφορους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας κρεμούν κούκλες ντυμένες ως Ρώσοι στρατιώτες με ένα τεράστιο «Ζ». Το γράμμα που χαρακτηρίζει τα άρματα μάχης των Ρώσων. Στόχος τους είναι να δείξουν στον εχθρό πως δεν φοβούνται.

Δείτε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 

275576020_964439957512691_9196666679612226487_n

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς